Spennende nyhet for oss dansere: Ellen Xylander!!!!

Ellen Xylander slipper på onsdag en ny singel og er en starter på hennes debut-album som kommer ut på vinteren. Dette er en behagelig danselåt som kan passe godt til alle foks-elskere og samtidig være en behagelig låt til oss buggere. Den er både myk og følelsesladet og vil også være et godt lytteobjekt. Vi gleder oss til fortsettelsen fra Ellen. Her følger litt info om videoen til låta som vil dukke opp på sida vår ganske snart og litt om singelen. Merk dere alle dansefolk at produsenten bak singelen er faktisk medlem i dagens svenske Scotts og det skulle bety ekstra “good feelings” i dansens verden.
Spilt inn: Lidköping i Sverige, med produsent Roberto Mårdstam. 
Musikkvideo: Spilt inn i Los Angeles, USA.
Musikkvideo-regissør: Eigil Langmark
Låten har allered før release blitt awardet i den amerikanske anerkjente låtskriver-konkurransen “Song of The Year”.
Ellen var på turne i Frankrike i april, 14 konserter. Live-spilling i Sverige hele sommeren.
Somebody er singel nummer 2 fra albumet “Unbeatable”, som slippes mest sannsynlig første halvår i 2015.
Singel nummer en fra albumet var “One day we’ll make it home”, som var på top 5 på VG-lista, mest sett i sin genre i NRK Jukeboks i 2011, og lå på Itunes-top-chart. Den har også hatt radio premiere i USA, og spilles på radio i flere land.

“Somebody” følges på Youtube av en varm svart/hvitt-video spilt inn i Los Angeles med regissør Eigil Langmark og produsent Marius Haugan. Allerede før release har låten fått sitt kvalitetsstempel gjennom en award i den amerikanske anerkjente låtskriver-konkurransen “Song of the Year”.  En svensk radio-musikksjef har allerede omtalt låten som en “riktig god radiodänga”.  Ellen Xylander var sist i media med sin debutsingle “One day we’ll make it home” i 2011, som var første utgivelse på hennes egen label Emmody Records, og gikk rett til VG-lista og Itunes-topp-lista. “Somebody” er singel nummer to fra Xylanders kommende debut album “Unbeatable” (release første halvdel av 2015).

For Dansnytt/ Jan Tore Eriksen

ellen 24 ellen 26 ellen 25 ellen 23 ellen 22 ellen 21 ellen 20

jantore

jantore