Pia Pihlgrens gir danserne noe å se fram til…(anmeldelse av ny plate)

Pia Pihlgrens: «I din famn»

Tre første sporene deriblant tittelsporet er dansante låter med god buggtakt. Fjerde sporet «Om du lämnade mig nu» får vi første fokstrot. En riktig «mysig» låt som man sier på nabospråket. «Mitt steg tillbaks» er en grom bugglåt med skikkelig trøkk. Ny behagelig fokslåt får vi i «När två själar blir en» og i tillegg en herlig duett. «Säg inte nej» er en herlig danselåt som gir et godt flyt og behagelig takt. En av mange gode høydepunkter for oss dansere.

«Åh min dröm» er en rask bugg/swinglåt som gir oss både fart og breaker. «Shake it up» er en annen låt i høyt tempo, men allikevel god og dansebar.

La oss videre kose oss i en riktig mjuk ballade/langsom bugg i låta «å den plats där du er»..

«Nio dagar i veckan» er vel noe som mange ønsker seg i en travel verden og Pia gir oss dansere en god anledning til å svinge oss i denne drømmen.

Plata ble produsert i Studio 19 Nashville, Tennessee, USA.

4 leadsangere på plata viser allsidigheten i dette bandet. Foruten Kristian synger Pia de fleste låtene bortsett fra en låt av Ronny og en av Håkan.

Bandet består av Pia Pihlgren (sång) Ronnie Pihlgren (Bas,sång) Henrik Strandberg (Gitarr) Håkan Ljungqvist (Gitarr,sång) Per Dahlman (Keyboard) Kristian Rydberg (trummor Sång)

Takk Pia Pihlgrens for en suverent god danseplate som fra en dansers ståsted plasserer plata helt øverst i hylleregionen, på 10 rad. Mer kan vi ikke forvente oss i denne spennende bransjen.

For Dansnytt

Jan Tore Eriksen

Bilder fra Nashville:

nashville 9 nashville 8 nashville 7 nashville 6 nashville 5 nashville 4 nashville 3 nashville 2 nashville

jantore

jantore