“Mitt Paradis” anmeldes av Dansnytt…

Mona Jill Band- «Mitt Paradis»

Spor 1: « Jeg tar livet som det är» er en country-preget danselåt. Den preges av en rund takt som passer hakket bedre til swing enn bugg. Ellers en god låt lydmessig.

Spor 2: «Här i mitt hjärta» er en ballade som fokselskere vil bli glad i. Behagelig sound og en følelsesladd låt.

Spor 3: « Jag trodde änglar kunde flyga», er en behagelig låt som kan  passe til flere stilarter på dansegolvet. En rolig bugg eller en god «kramlåt». En låt som fester seg veldig raskt til musikkhjertet.

Spor 4: «Stoppa upp», er vel som teksten antyder en rask låt. Knallbra bugglåt. Denne likte undertegnede veldig godt. En skikkelig godbit på dansegolvet.

Spor 5: «Kommer att sakna dig» gir oss en følelse av fly høyt oppe i luften. Låta tar oss med på en ferd og er veldig behagelig å høre på. La oss stresse ned og lukke øynene.

Spor 6: «Jag längtar hem», la oss bugge igjen, eventuelt svinge oss. Herlig takt og rytme og låta tvinger oss til å kaste oss ut i dansen.

Spor 7: «Här er livet», en rolig og behagelig låt

Spor 8: «Sånna som dig» er en god svinglåt som også buggerne kan  komme godt igjennom.

Spor 9: «Älskling kom hem» er som teksten hentyder en mjuk fokslåt og lar deg senke skuldrene og lytte på teksten som har et godt budskap

Spor 10: «Mitt Paradis» som er tittelsporet  gir oss følelsen av en country-inspirert låt. Fin låt som setter sitt positive preg på plata.

Spor 11: «För mig finns bara du» er nok en låt som havner i en bolle med mange andre tradisjonelle danselåter.

Spor 12: «Kvifor Gud skapte meg», her får vi høre mannsstemmen og en fin ballade som gir oss et godt punktum på et flott debutalbum.

Konklusjon: Et band som så dagens lys våren 2013 har gitt oss en god opplevelse gjennom denne plata. Den er både en god danseplate, en lytteplate med gode tekster og spesielt en god vokal gjennom Mona-Jill.

Dansnytt plasserer denne plata på hylle nr 7 av 10 som bør få dere lyttere til å bli nysgjerrige på innholdet og kort sagt: «Løp og kjøp»

Trykk på denne linken og du kan høre noen kutt fra plata..

Plata kan kjøpes via følgende link.  http://www.monajill.com/bestilling.htm

Dansnytt v/Jan Tore Eriksen

mona jill band

jantore

jantore