Letohallen med Ingemars og Sogns!!!

Letohallen 19. oktober

Video fra arrangementet finner du ved å trykke på denne linken. (…noe skurr på vokalen skyldes litt vanskelig opptaksforhold og ikke lydkvaliteten til bandene)

Letohallen var som vanlig pent pyntet med hvite duker på bordene og lyssetting i salen som ga god atmosfære. Folk kom tidlig og fylte opp de beste bordene i nærheten av dansegulvet. Musikken startet og Songs var først ut. Vi var litt spente på dette bandet da vi ikke har hørt de på lenge. Men med mye folk på gulvet så smittet dette over på musikerne. De sparte seg ikke og spilte bra. Variert reportoar. Et tegn på att folk liker det de hører er hvor tett det er på gulvet. Ingmars fyrte opp som nummer to. Det er moro å høre gutta fra skauen der østpå. Etter at Odd Arne Sørensen kom tilbake i juni, så er det gode gamle drivet over bandet også tilbake.

De er enig i det selv også. På slutten av kvelden spilte Ingmars og Songs sammen. De trakk opp stemningen og fikk med seg publikum i et forrykende show. Det stoppet nesten helt opp på dansegulvet. Det var en fin fest. Arrangørene var også fornøyd. De var nok litt spente på hvordan kvelden ble, for det var flere arrangementer i nærområdet. Det var litt over 700 innenfor dørene. Da er det passe plass på dansegulvet også. Takk for fin fest.

Hilsen
Reidun &Vidar Vestby

Her følger bilder fra kvelden

jantore

jantore

Leave a Reply