Dansnytt anmelder Casanovas(Hon ska bli min)…

Hon ska bli min- Casanovas nye cd..

 

Spor 1. « Hon ska bli min», en riktig rockelåt som garantert vil tiltale de som vil danse en litt tøffere bugg.

Spor 2. «Ett tag till», her roer vi ned tempoet og lar foksen få overtaket, en riktig sentimental  låt. Denne foksen har som bugglåten i spor 1 en tøff sound.

Spor 3. «Heart breaking down» er en duett med Monia Sjöström, en duett som også fortsetter det litt tøffe draget, noe country stuk får vi her, en låt som også kan danses både i buggtempo og tøff foksstil.

Spor 4. «Kyss meg stilla», La oss bugge i god fart og trøkk, en riktig godis på dansefronten med gode variasjoner/breaker…

Spor 5. «Chasing Cars», Her vil den kvinnelige dansepartneren lukke øynene og la seg føre over en fløyelsesmyk åker, er vi i drømmeland..denne låta vil glede mange fokselskere

Spor 6. «Galen»,  en masete låt etter min mening, kan sikkert tilfredsstille de som ønsker seg en noe bråkete foks..

Spor 7. «Sommaren er din, Maria» en gammel kjenning fra dansegolvet, flere band har spilt denne låten på forskjellige dansebaner..

Spor 8. «Come on» ny bugglåt i tøff og rockete stil. Her vil buggerne oppleve et skikkelig party på dansegolvet.

Spor 9. «Coming home», en myk og behagelig ballade som bryter med mange av de andre låtene på cd-en.

Spor 10. «Varför lämnar du  mig» nok et spor som bygger opp en tøff foks og tilfredstiller den moderne foksstilen

Spor 11. «Maniac», en låt som nok vil danses i en heftig foksstil, låta ligger frampå gjennom hele og blir nok hedret av de tøffere danserne

Spor 12. «När tankarna kommer», i denne siste dansen kommer roen over oss og gir oss en god «feeling» som vi tar med oss hjem. Sitt gjerne hjemme i sofaen med denne godingen.

Konklusjon: Denne cd er laget for de tøffe danserne vi finner ute på dansearenaen og vil automatisk passe godt inn i den heftige foksen vi opplever i store deler av Sverige og som også har funnet veien til Norge. Her vil nok mange gi cd-en en toppkarakter.  For de som liker mer tradisjonell dansemusikk, blir nok denne plata i tøffeste laget. Men den kan jo i den sammenhengen være en inspirasjon til å endre litt på litt dansestilen. «Time must change» hvis danseband skal overleve og her har i alle fall Casanovas valgt en både tøff og litt annerledes stil enn sine kompanjonger i samme bransje.

Dansnytt havner på hylle nr 7 denne gangen av 10 mulige. Du kan jo selv høre på/kjøpe plata og se om du er enig i bedømmingen.

Redaksjonen i Dansnytt v/Jan Tore Eriksen

forside Casanovas

jantore

jantore