Bergville Town er en ny festarena i Ullensaker på Romerike

Kjempefin fest på Berg Gård. Stedet har fått navnet Bergville Town.

For et sted bonde/vogntogsjåfør Gunnar Tonhaugen har bygd opp. Det var opprinnelig planlagt som garasje og vaskehall for lastebiler. Han begynte å tegne inn et lite kontor i hallen og så ble det litt til. En hel cowboy by i to etasjer. Mange små koselige rom med interiør fra ville vesten. Hvor mange som var på festen er litt usikkert. En del betalte i døra og andre betalte på nettet. Med alle som satt i de små rommene og nede i hallen vil jeg tippe ca 100stk. Plass til mange flere. Festen var ikke annonsert annet en på Facebook. Bergville Town ønsket å kjøre en test på fasiliteten før de slår på stortromma. Denne testen stod de med glans. Musikken var av duoen ”Ralph Nilson –Tone Wattum & Poorfolks”.

De spilte selvfølgelig mye fin country men også mye annet. Musikk for alle vil jeg si. Det eneste som var å bemerke var dansegulvet. Litt trått. Med litt kokemalt kaffe så  blir det bra. Arrangøren hadde også underholdning på lur. ”Danselise`s Dreamteam” stilte opp med mange damer og en mann til showdans. Sparkepikene var riktig antrukket med store skjørt og dristige nettingstrømper. Stor applaus da de ”luftet” på skjørtet.

Nærmere den ”Ville Vesten” kommer du ikke. Men det gikk meget pyntelig og rolig for seg. Ingen dueller eller knyttnever.

Håper dette blir til gjentakelse. Her blir det nok både messer og events. Det står flere og banker på døra. Det som er usikkert med fremtiden har fylkesmannen i Akershus skapt. Ullensaker kommende er kjempepositive til garasjen. De har gitt midlertidig tillatelse. Men fylkesmannen (damen)  har stoppet dette. “Fylkesmannen frykter for mange biler og ønsker ikke slike etableringer utenfor tettstedene. Og det går heller ikke buss/tog eller dillings til stedet. Det skal ikke være enkelt og etablere noe i Akershus. Tenk på all ”logedansen” i Sverige. Det skal visst opp til ny behandling om tre måneder.

 

Tekst, bilder og video  Vidar Vestby

Trykk på bildet for å se video fra “Ville Vesten” eller country festen..

 

20141129_212235

 

 

 

 

 

Bilder fra festen finner du ved å trykke på bildet
under:

20141129_231611

jantore

jantore